An Nahl 16 11

An Nahl 16 11
Asiana Nusantara Herbs.. Promosi Pertengahan Tahun 2014: *Madu Kelulut 700ml RM90* *Madu Kelulut+Habbatus Sauda 700ml RM90* *Madu Tualang Hutan Rimba 700ml RM90* *Madu Tualang+Tongkat Ali 700ml RM90* *Madu+Kacip Fatimah 700ml RM90* *Teh Herba Misai Kucing 25Uncang RM35* *Teh Herba Belalai Gajah 25Uncang RM35* *Teh Stevia 25Uncang RM35* *Teh Herba Pecah Beling 25Uncang RM35* *Teh Herba Dukung Anak 25Uncang RM35* *Teh Herba Tunjuk Langit 25Uncang RM35* *Teh Herba Mahkota Dewa 25Uncang RM35* *Teh Herba Nenas Batu 25Uncang RM35 * *Teh Herba Daun Asam Gelugor 25Uncang RM35* *Teh Peria 25Uncang RM35* *Teh Gaharu 25Uncang RM35* *Teh Mengkudu 25Uncang RM35* *Teh Pegaga 25Uncang RM35* *Teh Mas Cotek 25Uncang RM35 *

Tuesday, February 25, 2014

Teh Daun Belalai Gajah Penawar Kanser



Harga Promosi : RM35 (Semenanjung) RM40 (Sabah/Sarawak)

Nota:-


1) Kos penghantaran dengan Pos Laju ke tempat anda ditanggung oleh pihak kami
2) Isi kandungan 25 Uncang
3) 1 Uncang boleh digunakan untuk satu jug/bekas besar.
4) Jika seorang individu sahaja ingin menikmatinya, cuma celup uncang ke dalam secawan/segelas air panas selama 5-7 minit, kemudian simpan uncang ke dalam peti ais untuk digunakan semula pada esok hari atau bila-bila masa yang diperlukan.
5) Sesuai dinikmati 1 jam selepas makan malam.
6) Kandungan adalah 100% herba asli (tanpa perisa,pewarna dll) yang telah siap diuncangkan untuk memudahkan para pengguna menikmati herba warisan kita dengan khasiat dan rasa yang sama asli sejak zaman berzaman


Harga Pasaran Biasa : RM40 (Semenanjung) RM45 (Sabah/Sarawak)


Kepada mereka yang ingin mencegah dari bahaya penyakit kanser akibat keturunan, atau mereka yang telahpun mengidap pelbagai jenis kanser, Teh Daun Belalai Gajah merupakan penawar alternatif yang terbaik dan telah terbukti berkesan sejak zaman berzaman.

Pokok Daun Belalai Gajah

Testimoni pengguna yang telahpun mencuba Daun Belalai Gajah sebagai penawar pelbagai penyakit.. Alhamdulillah.




Keratan akhbar tentang khasiat Daun Belalai Gajah




No comments:

Post a Comment